Εμπρόθεσμη Εξόφληση Λογαριασμών

Η ΕLPEDISON, επιπλέον των ανταγωνιστικών χρεώσεων για το ηλεκτρικό ρεύμα, σας προσφέρει σημαντική έκπτωση σε σχέση με ότι πληρώνατε μέχρι σήμερα και σας επιβραβεύει για την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών σας με επιπλέον έκπτωση 10% έως 15% ανάλογα με τον τύπο του πελάτη.

 • Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να αποκτήσω την έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών της ELPEDISON;

 • Οι προϋποθέσεις για την παροχή έκπτωσης εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών της ELPEDISON είναι:

  - Να είστε πελάτης ELPEDISON, σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει τον συγκεκριμένο τύπο έκπτωσης, βάσει της σύμβασης προμήθειας που έχετε υπογράψει.

  Αν είστε νέος πελάτης, σε προωθητική ενέργεια που συνδυάζεται με την έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών ELPEDISON, τότε η ισχύς της έκπτωσης – εφόσον εξοφλείτε έγκαιρα το λογαριασμό σας – ξεκινά μετά το χρονικό διάστημα απόδοσης της έκπτωσης της προωθητικής ενέργειας.

  - Να εξοφλείτε τον εκάστοτε λογαριασμό σας εμπρόθεσμα

  Η έκπτωση ΔΕΝ αφορά πελάτες που απολαμβάνουν ήδη τιμολογιακών προνομίων, όπως πελάτες ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης, πρόγραμμα Ακραίας Φτώχειας ή και άλλη έκπτωση μέσω προωθητικής ενέργειας της ELPEDISON για το χρονικό διάστημα απόδοσης της έκπτωσης της προωθητικής ενέργειας.

  • Τι σημαίνει εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών;
  • Για να αποκτήσετε την έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών της ELPEDISON θα πρέπει να εξοφλείτε τον εκάστοτε λογαριασμό σας το αργότερο μέχρι  την ημερομηνία λήξης του.

   • Ποιους λογαριασμούς θα πρέπει να εξοφλώ εμπρόθεσμα;
   • Θα πρέπει να εξοφλείτε όλους τους λογαριασμούς εμπρόθεσμα (έναντι και εκκαθαριστικούς) για να σας αποδοθεί η έκπτωση.

    Στην περίπτωση οικιακών πελατών ή επιχειρησιακών πελατών Energy Premium/Plus 1 και 1Β, εφόσον εξοφληθούν εμπρόθεσμα όλοι οι έναντι λογαριασμοί και ο εκκαθαριστικός, θα αποδοθεί η έκπτωση.

    Σε περίπτωση μηνιαίων εκκαθαριστικών λογαριασμού (Energy Premium/Plus 2 και 2Β), θα πρέπει να εξοφλήσετε εμπρόθεσμα τον τρέχοντα λογαριασμό.

    Σε περίπτωση που δεν εξοφλήσετε εμπρόθεσμα έναν οποιονδήποτε  λογαριασμό, η έκπτωση δεν αποδίδεται .

    • Ποιο ποσό του λογαριασμού θα πρέπει να εξοφλώ εμπρόθεσμα;
    • Για να αποκτήσετε την έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών της ELPEDISON θα πρέπει να εξοφλείτε εμπρόθεσμα το «ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» που αναγράφεται στο λογαριασμό σας.

     • Που εφαρμόζεται η έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών της ELPEDISON;
     • Η έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών της ELPEDISON αφορά ΜΟΝΟ τις Χρεώσεις Προμήθειας του εκκαθαριστικού λογαριασμού που έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα και θα εμφανίζεται ως «Έκπτωση Εμπρόθεσμης Εξόφλησης».

      • Σε ποιον λογαριασμό θα αποδίδεται η έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών της ELPEDISON;
      • Ο υπολογισμός της έκπτωσης εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών της ELPEDISON γίνεται πάντα επί του εκάστοτε εκκαθαριστικού που έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα και το ποσό της έκπτωσης εμφανίζεται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό, είτε είναι έναντι, είτε εκκαθαριστικός.

       Παράδειγμα:

       Στην περίπτωση οικιακού πελάτη που έχει εξοφλήσει εμπρόθεσμα τους έναντι λογαριασμούς και τον εκκαθαριστικό, η Έκπτωση Εμπρόθεσμης Εξόφλησης θα εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό που εκδοθεί. 

       Στη περίπτωση επιχειρησιακού πελάτη με προϊόν Energy Premium/Plus 2 ή 2Β, ο οποίος λαμβάνει εκκαθαριστικό λογαριασμούς κάθε μήνα, εξοφλώντας εμπρόθεσμα τον κάθε λογαριασμό, θα του αποδίδεται η έκπτωση στον επόμενο.

       Η έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών της ELPEDISON δεν υπολογίζεται στον έναντι λογαριασμό, καθώς είναι κατ’ εκτίμηση λογαριασμός.

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128 & 218.18.18128*

*Απλή αστική χρέωση
Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!