23/09/2021

Η ELPEDISON δίνει ξανά ζωή στα δάση μέσω του «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ»

Η ELPEDISON δίνει ξανά ζωή στα δάση μέσω του «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ» Η ELPEDISON επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και το περιβάλλον, πραγματοποιώντας μια ακόμη δράση για τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην 85η ΔΕΘ, καθώς και του προγράμματος ΕΚΕ «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ», η Εταιρεία ζήτησε από τους επισκέπτες του περιπτέρου της να χαμογελάσουν για καλό σκοπό, συμβάλλοντας στην αναδάσωση των δασών που υπέφεραν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Οι επισκέπτες του περίπτερου της ELPEDISON είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν το αγαπημένο τους «πράσινο» φόντο, να προσφέρουν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους και η Εταιρεία θα προσφέρει ένα ποσό για κάθε φωτογραφία, υποστηρίζοντας τις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Μαζί με τη συμβολή τους στην αναβίωση των δασών μας, οι επισκέπτες της ELPEDISON έλαβαν ένα αναμνηστικό δώρο, ενώ συμμετέχουν σε κλήρωση για ακόμα μεγαλύτερα δώρα.

Shops

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.