14/10/2021

Η ELPEDISON συμμετείχε στο 3ο Renewable & Storage Forum

Η ELPEDISON συμμετείχε στο 3ο Renewable & Storage ForumΗ ELPEDISON ήταν μεταξύ των χορηγών του 3ου Renewable & Storage Forum, που διοργανώθηκε από το energypress και πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Οκτωβρίου στο ΟΤΕ Academy. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, Ν. Ζαχαριάδης, συμμετείχε στο κεντρικό πάνελ, με τίτλο «ΔΟΜΙΚΗ ή ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ; – ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ; – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΊ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ;», ως εκπρόσωπος του ΕΣΑΗ, μαζί με άλλα σημαντικά στελέχη του ενεργειακού κλάδου. Ο κ. Ζαχαριάδης, τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη για μέτρα που θα στηρίξουν τις επενδύσεις σε CCGTs, ενώ υποστήριξε ότι η ενεργειακή μετάβαση θα πρέπει να υλοποιηθεί μέσα από ένα εξορθολογισμένο και πιο ομαλό χρονοδιάγραμμα.

Ο Energy Management Director της ELPEDISON, Α. Πετροπουλέας, εκπροσώπησε επίσης την Εταιρεία στο πάνελ «PPAs – Δομικά, τεχνικά, νομικά και χρηματοοικονομικά θέματα», επισημαίνοντας το αυξημένο ενδιαφέρον για διμερείς συμβάσεις για την πώληση πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη.

Shops

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.